42.90 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Format: CD

Data premiery: 13.12.2010

Label: DEMON


Historia ostatnich dwóch dekad w muzyce klubowej w iście końskiej dawce - w sam raz odpowiedniej na taneczne maratony. Wielkie przeboje w wykonaniu międzynarodówki klubowych gwiazd.

Track lista:
CD 1
1 I LuvU Baby
The Original

2 My, My, My
Armand Van Helden

3 Show Me Love
Robin S

4 Sing It Back (Boris Musical Mix)

5 Push The Feeling On
Nightcrawlers Feat. John Reid

6 Teardrops

7 Lazy
X-Press 2 Feat. David Byrne

8 The RockafellaSkank

9 Happiness

10 Because Of You
Scanty Sandwich

11 Love Generation
Bob Sinclar Feat. Gary NestaPine

12 What You Need
Powerhouse Feat. Duane Harden

13 To Be In Love
MAW Presents India

14 Everybody
Martin Solveig

15 Love On My Mind
Freemasons Feat. Amanda Wilson

16 Dare Me (Stupidisco)
Junior Jack Feat. Shena

17 Finally
Kings Of Tomorrow

18 The Key, The Secret
Urban Cookie Collective

19 Everybody's Free (To Feel Good)

20 Open Your Mind (Radio Mix)

CD 2
1 Hey Hey
Dennis Ferrer

2 Forever
James Talk & Ridney

3 Helter Skelter(Original Edit)
The Shapeshifters

4 In And Out Of My Life
4.A.T.F.C Presents Onephatdeeva

5 Get GetDown
Paul Johnson

6 Can't Get Enough

7 My Life (Haji & Emanuel Vocal Mix)

8 Strings Of Life (Stronger On My Own)
Soul Central Feat. Kathy Brown

9 Lovin' You More (That Big Track)
Steve Mac vs. Mosquito Feat. Steve Smith

10 E Samba
Junior Jack

11 Rock This Party (Everybody Dance Now)
Bob Sinclar & CuteeB

12 U Sure Do

13 The Boys Of Summer
DJ Sammy

14 Most Precious Love
Blaze Feat. Barbara Tucker

15 I Like To Move It
Reel 2 Real Feat. The Mad Stuntman

16 Free
Ultra Naté

17 2 People (Original Radio Mix)
Jean Jaques Smoothie

18 Get Down
Todd Terry All Stars

19 Joy

20 Sweat (Radio Wet Mix)

CD 3
1 Girls Like Us
The B-15 Project Feat. Chrissy D & Lady G

2 Do You Really Like It?
DJ Pied Piper & The Masters Of Ceremonies

3 What's It GonnaBe
3.H 'Two' O Feat. Platnum

4 21 Seconds
So Solid Crew

5 Owner Of A Lonely Heart
Max Graham vs. Yes

6 World Hold On (Children Of The Sky)
Bob Sinclar Feat. Steve Edwards

7 Destination Calabria
Alex Gaudino Feat. Crystal Waters

8 Love & Happiness
River Ocean

9 Star To Fall (Uniting Nations Club Mix)
Cabin Crew

Barbara Tucker -Beautiful People

11 Somebody's Watching Me (Hi_Tack Radio Edit)

12 Somebody To Love (Radio Edit)
Boogie Pimps

13 Boogie 2Nite
Booty Luv

14 Meet Her At The Love Parade

15 Pump It Up (Radio Edit)

16 Deepest Blue (Radio Edit)
Deepest Blue

17 Listen To Your Heart (Radio Edit)
DHT Feat. Edmée

18 I Would Die 4 You
The Space Cowboy

19 Make The World Go Round (Deep Dish Radio Edit)
Sandy B

20 You Should Be...

CD 4
1 Call On Me
Eric Prydz

2 I Believe
Happy Clappers

3 I See Girls (Crazy) (Tom Neville Radio Edit)
Studio B

4 Make A Move On Me (Club Mix)
Joey Negro

5 Jacques Your Body (Make Me Sweat) (Radio Edit)
Les Rythmes Digitales

6 Hideaway (Deep Dish Radio Edit)

7 Put 'em High (ClaesRosen Lounge Mix)
StoneBridge Feat. Therese

8 So In Love With You

9 Keep Warm (Original Mix)

10 Your Body
Tom Novy Feat. Michael Marshall

11 Getting In 2 U

12 So Lonely (Radio Edit)

13 (Who?) Keeps Changing Your Mind
South Street Player

14 What A Feeling
Richard Grey Presents Gate 54

15 New Horizon
John Parr vs. Tommyknockers

16 Nakasaki(I Need A Lover Tonight)
Ken Doh

17 Loneliness (Radio Edit)

18 Encore Un Fois

19 Carte Blanche

20 Touch Me
Angel City

CD 5
1 Out Of Touch
Uniting Nations

2 King Of My Castle
Wamdue Project

3 Now You're Gone

4 Satisfaction
Benny Benassi Presents The Biz

5 I WannaBe U
Chocolate Puma

6 She Got Me On (Radio Edit)
Paul Johnson

7 Higher State Of Consciousness

8 Everyday
Agnelli & Nelson

9 Happiness Happening
Lost Witness

10 On The Beach (CRW Radio Edit)

11 Tell Me Why (Radio Edit)

12 Be Cool

13 The Way (Put Your Hand In My Hand) (Radio Edit)
Divine Inspiration

14 9pm (Till I Come)

15 Quarter

16 Moving Too Fast (Radio Edit)
Supafly Inc.

17 You Know (I Go Crazy) (Radio Edit)
Angel City

18 Time To Burn

19 I Touch Myself
Jan Wayne

20 Addicted To Base (Apollo 440 Mix)