52.90 zł
Było:     64.90 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Format: CD

Data premiery: 24.06.2014



Ministry Of Sound przedstawia kompilację zatytułowaną ‘Gotta Have House Music All Night Long’ zawierającą największe hity muzyki housowej. Na płycie usłyszymy między innymi:  Kings Of Tomorrow, Chicken Lips, Eric Prydz, MK i wielu innych.



1. SecondCity- I Wanna Feel
2.Kings Of Tomorrow-Finally (Danny Tenaglia's Return To Paradise Mix)
3.Sam Smith-Money On My Mind (MK Remix)
4.Friend Within-The Renegade
5.Ben Pearce-What I Might Do
6.Richy Ahmed Feat. Kevin Knapp-The Drums
7.Maurice-This Is Acid
8.XXXY-Got Me So
10.Pete Heller's Big Love-Big Love (Eat Me Edit)
11.Chicken Lips-He Not In (Noir Personal Edit)
12.Celsius -Attrition
13.De'Lacy-Hideaway (Deep Dish Remix)
14.Eliphino-More Than Me
15.George Morel-Let's Groove
16.Dense & Pika-Colt
18.Tensnake Feat. Nile Rodgers & Fiora-Love Sublime (Duke Dumont Remix)
19.Model, The-Game Of Domination

CD 2
1.Frankie Knuckles Feat. Jamie Principle-Your Love
2.FCL-It's You (San Soda Panorama Bar Acca Version)
3.Storm Queen-Look Right Through (MK Vocal Edit)
4.Marshall Jefferson-Move Your Body (The House Music Anthem)
5.Odessa -Get Right (Ossie Remix)
6.Disclosure Feat. Mary J. Blige-F For You
7.Eric Prydz-Pjanoo
8.Masters At Work Presents India-To Be In Love (Full Intention Vocal)
9.Monkey Safari-Coming Down (Hi-Life)
10.Lindstrøm-I Feel Space
11.Royal House-Can You Party
12.Justin Martin-Don't Go (Dusky Remix)
13.Chris Malinchak-So Good To Me
14.Naughty Boy Feat. Sam Smith -La La La (DEVolution Remix)
15.Totally Enormous Extinct Dinosaurs-Your Love (Waze And Odyssey Remix)
16.C.J. Bolland-Sugar Is Sweeter (Armand Van Helden's Drum 'N' Bass Mix)
17.Hardrive-Deep Inside
18.MK-Burning (Vibe Mix)
19.Sly One-Come To Mine (HNNY Mix)
20.Aly-Us-Follow Me

CD 3
1.Route 94 Feat. Jess Glynne-My Love (Billion Remix)
2.MK* Feat. Alana-Always (MK Area 10 Remix)
3.CLS-Can You Feel It? (In House Dub)
4.Psychemagik Feat. Renegade-Black Noir Schwarz
5.London Grammar-Hey Now (Tensnake Remix)
6.Titan  & Shade -Careless
7.Noir & Haze-Around (Solomun Vox)
8.Steve "Silk" Hurley-Jack Your Body (Doorly Club Rub)
9.Kenny "Dope"* Presents Bucketheads, The-The Bomb! (These Sounds Fall Into My Mind)
10.Jessie Ware-Running (Disclosure Remix)
11.Gorgon City Feat. MNEK-Ready For Your Love
12.Marshall Jefferson Vs Noosa Heads-Mushrooms (Trevino Instrumental Edit)
13.Dusky-Flo Jam
14.Turntable Orchestra-You're Gonna Miss Me
15.Chasing Kurt-From The Inside (Konstantin Sibold Remix)
16.Soul Central-Strings Of Life (Danny Krivit Remix)
17.Duke Dumont Feat. A*M*E-Need U (100%)
18.Fort Romeau-Desire
19.Chase & Status Feat. Moko -Count On Me
20.Tourist Feat. Lianne La Havas-Patterns